NEWS MayaHouse este momentan în renovare, însă vă așteaptă cu drag în Predeal în curand!

DESPRE NOI

BINE AȚI VENIT MAYAHOUSE

De ce este cea mai bună cazare?

Căutați zona de munte într-un mod plăcut, simplu, discret....? Pensiunea MayaHouse este mereu pregătită de oaspeți, va așteaptă cu drag într-un loc pe care o să îl "guști" cu sufletul.

Pensiunea este situata la intrarea in Predeal insa departe de zgomotul orasului. Ne primim oaspetii in oricare din cele 12 camere cu vedere la munte.

Aveți la dispoziție grătar în curte, foișor, grădină, teren de tenis sau fotbal și pe noi ca și gazde ospitaliere.

Imprejurimile va ofera verdeata si un loc de relaxare care ne poate defini ca fiind "o pensiune de vis".

0
TOTAL CAMERE

CAZĂRI

CEA MAI CĂUTATĂ LOCAȚIE DIN PREADEAL

1

CAMERĂ STANDARD

2

CAMERĂ DELUXE

3

APARTAMENT

4

MIC DEJUN INCLUS

Satisfacția clientului nostru este scopul nostru

Review-uri de la oaspeții noștri.

Maria G.
Maria G.@mgheorghe
Read More
Am fost acolo de Craciun si ne-am simtit extraordinar. Ospitalieri si foarte atenti cu noi de fiecare data am fost intrebati daca avem nevoie de ceva. Recomandam cu drag. Revenim cu placere.
Iulian D.
Iulian D.@username
Read More
Am ales sa venim la Pensiunea MayaHouse in perioada zilei mele de nastere si nici ca puteam sa alegem o locatie mai deosebita. Din fericire a si nins. Intr-adevar ai parte de momente de relaxare, liniste si echilibru. Recomand cu caldura!
Maria B.
Maria B.@username
Read More
Totul a fost impecabil! Am ales sa petrecem aici sărbătorile Pascale și nu am greșit! Am fost 2 adulți și 2 copii(9 ani, 5 luni), cazați în apartament din care nu ne a lipsit absolut nimic! Curățenia impecabila, mâncare extrem de buna, atât micul dejun. Personalul foarte amabil. Nu avem nici cel mai mic reproș! Vom reveni cu mare drag de fiecare dată când avem ocazia!!!
Victor M.
Victor M.@username
Read More
Totul a fost la superlativ: camerele spațioase, balcon mare cu priveliște frumoasă, baie cu mobilier nou, curată, personal foarte amabil, mâncarea diversă și foarte bună la mic dejun, locatia faină, curat totul. Recomand cu drag.
Marian V.
Marian V.@username
Read More
Un mic dejun de top!!
Multe facilități pt copii!
Barul de zi cu multă lumină seara și muzica buna
Grigore R.
Grigore R.@username
Read More
Recomand din tot sufletul! Noi an câștigat, în urma unui concurs, un sejur de 3 zile și 2 nopți la acest hotel. Țin sa precizez, ca ne gândeam, ca nu vom avea toate serviciile incluse în preț, ci doar cazarea efectiva dar am gasit dat si de micul dejun care era foarte bun.
Previous
Next